BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90
HABER /  GÜNCEL

17 Aralık ve Hakan Fidan olayının hiç bilinmeyenleri

Gazeteci Süleyman Özışık, Hakan Fidan'ın gözaltına alınmaya çalışıldığı geceyi ve 17 Aralık operasyonlarının hiç bilinmeyen detaylarını anlatacak.

Abone ol

Gazeteci Süleyman Özışık'ın bugün yazısının sonuna eklediği bir not, okuyanları büyük bir meraka sürükledi. Özışık, Hakan Fidan'ın gözaltına alınmaya çalışıldığı gece yaşananları ve 17 Aralık günü yapılan operasyonda neler yaşandığını bugün ilk kez Kanal A ekranlarında açıklayacağını duyurdu.

Özışık yazısında başlıklar halinde verdiği olayları bakın nasıl anlattı:

Sevgili kardeşlerim.

Bugün izin verirseniz sizinle önemli bir not paylaşarak yazıyı noktalamak istiyorum.

Yaklaşık iki aydan beri Kanal A televizyonunda "Apolitik" adında bir programın daimi konuğuyum. Her hafta Cuma gecesini Cumartesi gününe bağlayan saatte, yani saat 00.15'te Savcı Sayan, Mehmet Toprak, Mustafa Öztürk ve ben gündemi dilimiz döndüğünce yorumlamaya çalışıyoruz.

İlk defa çok iddialı bir şekilde sizi bu programı izlemeye davet ediyorum. Çünkü bu programda Uzun süre konuşulacak bazı olayları ilk kez kamuoyu ile paylaşacağız.

Hakan Fidan gözaltına alınmadan önce Erdoğan tam olarak neredeydi ve ne yapıyordu? O gün Erdoğan gerçekten ameliyat masasında olsa kendisini nasıl bir son bekliyordu?

17 Aralık operasyonunun olduğu gece hangi emniyet müdürü nasıl bir kaset izletilerek susturuldu. O emniyet müdürü operasyondan haberdar iken neredeydi? Kendisine tam olarak ne söylendi?

25 Aralık operasyonundan saatler önce kimler için "Vur" emri çıkarıldı. O gece Erdoğan'ın evinin çevresinde nasıl gelişmeler yaşandı?

Paralel yapıya yönelik operasyonlar ne aşamada ve asıl öldürücü operasyon tam olarak ne zaman başlayacak?

Tüm bu soruların cevabını bu programda bendeniz sizlerle paylaşacağım. Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece, saat 00.15'te Kanal A'da yayınlanacak Apolitik programını kaçırmayın derim...