BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  GÜNCEL

16lık gelinden eski sevgiliye ölümcül tuzak!

İmam nikahıyla yaşayan 16 yaşındaki genç kız eski sevgilisine ölümcül bir tuzak kurdu.

Abone ol

İstanbul Sultanbeyli’de elleri bağlandıktan sonra boğazı bıçakla kesilip cesedi yakılan Selahattin Şenli’nin aynı yerde çalıştığı 16 yaşındaki T.Ö. ile zorla birlikte olmak istediği için öldürüldüğü ileri sürüldü.

Olay şöyle gelişti: Aydost Ormanı’nda 5 gün önce yanmış bir erkek cesedi bulundu. Yakınlardaki Selahattin Şenli’ye ait minibüs incelemeye alındı. Yapılan araştırma sonucunda ölen kişinin Selahattin Şenli olduğu anlaşıldı.

Şenli’nin, Soğanlık eskiden sahibi olduğu markette müdür olarak çalıştığı belirlendi. Polis, Şenli’nin telefonla en son yanında çalışan 17 yaşındaki T.Ö. ile görüştüğünü ortaya çıkardı. T.Ö. ile imam nikahlı eşi Bekir A.’yı gözaltına aldı. Genç kadın ifadesinde, Şenli’nin kendisiyle zorla birlikte olmak istemesi üzerine cinayetin işlendiğini söyledi. İddialara göre Selahattin Şenli ile daha önce birkaç kez cinsel ilişki yaşayan T.Ö., daha sonra birlikte olmak istemedi.

Bekir A. da “Eşim onun kendisiyle zorla birlikte olmak istediğini anlattı. Ben de Şenli ile buluşarak ormanlık alana getirmesini istedim. Oraya gelince karşılarına çıktım. Ellerini bağladım ve öldürdüm. Daha sonra da tanınmaması için benzin dökerek yaktım” dedi.