BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40

16.EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ve ilk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü halka da açık olacak olan 16.EMITT Fuarı 10 salon da 60.500 m²’lik bir alanda ülkemiz ile düny

09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ve ilk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü halka da açık olacak olan 16.EMITT Fuarı 10 salon da 60.500 m²’lik bir alanda ülkemiz ile dünyanın adeta buluşma noktası olurken, 60’ın üzerinde ülkenin yanı sıra kalkınma ajansları, oteller, seyahat acentaları, 150’nin üzerinde belde ve ilindekatılımıyla İstanbul’da kapılarını katılımcılara ve ziyaretçilere aralayacak.

Marjinal Porter Novelli ajansından Berivan Aslan ve Dilek Özcan’ın EMITT Fuarı ile ilgili özverili çalışmaları ve aktarımlarıyla bu sene fuarda neler olacak, beklentiler nasıl olacak, dünyadan ve ülkemizden farklı amaçlarla fuarda buluşmayı bekleyen katılımcılardan fuar öncesi ayrıntıları sizlerle paylaşarak dünyanın en büyük 5.turizm fuarı EMITT’in ülkemiz turizmi ve ekonomisine faydalı olacağı umudum ile EMITT fuarına genel bir bakış…

Hangi Ülkeler Katılıyor

Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Macaristan, Malezya, Slovenya ve Venezuela ilk kez katılırken, İtalya da fuarda bakanlık düzeyinde ilk kez temsil edilecek.

16. EMITT Fuarı’na katılımı kesinleşen ülkeler şöyle:
Adigeya, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Hırvatistan, Dubai, Ekvator, Fas, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Hindistan, Hırvatistan, Endonezya, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Ürdün, Kenya, Kuwait, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Malezya, Mısır, Karabağ, Kazakistan, Kenya, Kırım, Kore, Kuzey Kıbrıs, Küba, Filistin, Peru, Sırbistan, Slovenya, Güney Afrika, Singapur, Sudan, Suriye, Tayland, Tunus, Tanzanya, Tataristan- RF, Rusya Federasyonu, Özbekistan, Ukrayna,Ürdün, Yemen ve Yunanistan. Güney Afrika Cumhuriyeti, Malezya ve Rusya Fedarasyonu bu sene daha geniş bir katılım gerçekleştirmeye hazırlanırken, Arjantin, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti de ilk defa EMITT’te yerlerini alacak.

Doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtarak bölgelerinin turizm potansiyelini açığa çıkarmak isteyen bölgesel kalkınma ajansları, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT’e katılıyor. 9-12 Şubat tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 16. EMITT Fuarı’na BAKA, OKA, KUDAKA, BEBKA, KUZKA, TRAKYA ve FIRAT başta olmak üzere toplam 17 bölgesel kalkınma ajansı katılacak.

Emıtt Fuarına Katılan İllerimizden Bazıları

Antik kentleri, tarihi ve kültürel eserleri, Aladağ Milli Parkı ile Kapadokya bölgesinde önemli bir turizm merkezi olan Niğde dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT’te çehresini dünyaya çevirecek.

Doğal güzellikleri, kaplıcaları ve ekonomik canlılığıyla ülkeye gelen turistleri kendine çeken Denizli, Karadeniz’in Antik Çağ Mithridat’ların başkenti, ünlü düşünür Diyojen’in şehri Sinop, geçmişten bugüne medeniyetlerin beşiği, tarih ve kültür zenginliği, Balıkgöl, Atatürk Barajı ve dört mevsim turizmi ile Şanlıurfa ve EMITT Fuarına gelen şehirlerden sadece bir kaçı ...

“Teşekkürler Türkiye” demek için Van'da EMITT Fuarında.

EMITT Fuarı yalnızca 50 dakika uzaklıkta!

Uluslararası arenada adını duyurmak isteyen ülkelere, illere ve beldelere eşsiz bir tanıtım fırsatı sunan EMITT Fuarı, ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı da sağlıyor. EMITT ziyaretçileri İstanbul’un her yerinden Metrobüs, otobüs ve metro kullanarak Avcılar’a geldikleri takdirde İETT’nin Avcılar-TÜYAP arasında düzenlediği EMITT’e ring seferlerinden yararlanabiliyorlar. Mecidiyeköy–Avcılar Metrobüs hattıyla ve Avcılar son duraktan fuar alanına giden otobüslerle bir bilet karşılığında, 50 dakikada varılabilen EMITT Fuarı, İstanbul’dan dünyaya açılan bir kapı niteliği taşıyor. EMITT Fuarı’nın ulaşım detayları şöyle:

Avcılar metrobüs istasyonu -> TÜYAP ring seferleri 09:00–17:30 arası

TÜYAP -> Avcılar metrobüs istasyonu ring seferleri: 11:00–19:30 arası

Ayrıca fuarın birinci günü 09 Şubat 2012’de saat 10.00’da havaalanı iç hatlardan TÜYAP fuar merkezine doğru ücretsiz ulaşım da mevcut.

EMITT Fuarında buluşalım.