BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  GÜNCEL

16 yaşındaki genç kıza 5 liseli tecavüz etti

Kocaeli'de 16 yaşındaki genç kıza aynı lisede okuyan 5 öğrencinin tehditle 6 ay boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Abone ol

Türkiye Mersin'de vahşice saldırıya uğrayıp öldürülen Özgecan Aslan'ın şokunu yaşarken Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 16 yaşındaki bir kıza aynı lisede okuyan 5 öğrencinin 6 ay boyunca defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı

Kocaeli'nin Darıca ilçesi'nde bir lisede öğrenim gören yaşları 16 ile 18 arasında değişen 5 öğrenci, aynı okuldan 16 yaşındaki kız öğrenciye 6 ay boyunca defalarca tecavüz etti.

Darıca'daki bir lisede meydana gelen olayda, 16 yaşındaki kız öğrencinin davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeni, okul müdürüne haber verdi. Okul yetkililerinin görüştüğü kız öğrenci başından geçenleri anlatınca, müdür durumu polise bildirdi. Genç kız alınan ifadesinde, aynı okulda okuyan 5 öğrencinin kendisine 6 aydan beri defalarca tecavüz ettiklerini söyledi. Bunun üzerine 5 öğrenci gözaltına alındı.

ERKEK ARKADAŞI İLİŞKİYE ZORLAMIŞ

Gençlerden biri, genç kızla uzun süreden beri arkadaş olduklarını ve zaman zaman cinsel ilişkiye girdiklerini, ilişki sırasında kız arkadaşının fotoğraflarını çektiğini söyledi. Fotoğrafları sosyal medyada yayınlayacağı tehdidiyle diğer arkadaşlarıyla da birlikte olmasını sağladığı ileri sürülen kızın erkek arkadaşı ve diğer 4 öğrenci, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 liseli gençten 4'ü mahkemece tutuklanırken, bir öğrenci tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.