BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

16 Ocak 2014 dolunayına dikkat!

“Tüm Sırlar Açığa Çıkacak ” Ne Yapmalıyız?DOLUNAY Kimlere ŞANS verecek?Şansımızı arttırmak için ne yapmalıyız?ŞANS’ı artırmak için esmalarŞANS’ı artırmak için olumlamalarSağlam durmak için Esma’larSağlam durmak için OlumlamalarDolunay’ın Burçlara Etkileri

16 OCAK 2014 DOLUNAY’INA DİKKAT !!!

“Tüm Sırlar Açığa Çıkacak ” Ne Yapmalıyız?

16 Ocak 2014 Perşembe günü, İstanbul saatiyle 06:52’de Yengeç Burcu’nda DOLUNAY gerçekleşecek.

Bu Dolunay’ın etkisinin hem ülkemizde hem de hepimizin hayatında yoğun hissedileceğini öngörüyorum. Sadece yengeç burcunda oluşan dolunayın değil gökyüzündeki diğer planetlerin de etkisiyle gizli saklı olan her şey daha çok günyüzüne çıkacak. Yaşamımızda gizlediğimiz sırlarımız, bizden saklanan sırlar, bizlere yapılan ihanetler, ülkemizdeki yolsuzluklar, haksızlıklar daha somut delilelerle ortaya çıkacak. Bu dolunayın etkisiyle artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

“Sular dalgalanmadan durulmaz” derler eskiler. Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, med-cezir etkisiyle suları dalgalandıracak ve sular içindekileri dışarıya fırlatacak, kötülükleri de güzellikleri de. Söz konusu kötülüklerse temizliğin yapılabilmesi için hasır altı edilen herşeyi görebilmemiz gerekir. Şimdiye kadar kaynanamızın göreceği yerleri temizlediysek işimiz var demektir :) Büyük bir temizlik bekliyor bizleri. Bu güne kadar yaptığımız hatalarlarla yüzleşeceğiz, sorumluluk almamanın “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” demenin bedeliyle yüzleşeceğiz. Eğer bu dönemden ders çıkaramaz, “böyle gelmiş böyle gider dersek” o zaman balçıklar sıvayacak üzerimizi ve sonrası daha zor deneyimleri doğuracak. Eğer bu dönemden derslerimiz çıkarırsak tertemiz, ışıl ışıl bir dönem kucaklayacak bizleri :)

Kaybetme Korkumuz Daha Yükselecek!” Ne yapmalıyız?

BU ESMA'LARI OKUYUN!

Allah inancı olanlar için önerim dua edip, Allah’ın esmalarından zikretmeleridir.

Gerçek “sağlam irade” :) için
“Ya Kaviyy” esmasını 116 kere, mümkünse Merih (Mars) saatinde

Olaylar karşında dayanıklı olmak için
“Ya Metin” esmasını 500 kere, mümkünse Zühre (Venüs) saatinde

Sapasağlam ayakları yere basmak için
“Ya Kayyum” esmasını 156 kere, mümkünse Müşteri (Jüpiter) saatinde

Korunmak isteyenler
“ Ya Hafız” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde, 998 kere

Sakin Olmak için
“Ya Halim” esmasını, mümkünse Zuhal (Saturn) saatinde, 88 kere

Başına olumsuz bir şey gelmesinden korkanlar
“ Ya Mani” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde 161 kere

Sabırlı olmak için
“Ya Sabur” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde, 298 kere

Saygınlık ve itibarın artması için
“Ya Aziz” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde 94 kere

Güvene ve huzura ulaşmak için
“Ya Selam” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde, 131 kere zikredebililer.

(Adet kullanılmadan yapılan esmalar Allah’ı anmak içindir. Adetli ve saatinde yapılanlar hem Allah’ı anmak hem de matematiksel şifreyle, kozmik enerjilerden faydalanarak, amaçlanan oluşu gerçekleştirmek içindir. Siz gönlünüzden geldiği şekilde yapınız )

Bildiğimiz gibi yengeç burcunun yönetici Ay’ın en büyük özelliklerinden biri de sahip olduklarına sıkı sıkı sarılması, bırakmak istememesidir. AY’ın etkisiyle Yengeç burcunda doğan ya da Ay’ı haritasında etkin rol oynayan kişiler, vatani değerlererine, ailesine, yuvasına,sahip olduğu mala, mülke, gelenek ve göreneklerine ve geçmişlerine sıkıca bağlıdırlar. Bizler bu dünyaya tekamül için geldik ve sınavlarımız zaafiyet duyduğumuz, hassas olduğumuz konulardan gelicek. 16 Ocak Dolunay’ı pek çoğumuzun hayatına bir tekamül sınavı getirecek. Statümüzü kaybetmekten, işimiz, paramızı, ailemizi, sevdiklerimizi kaybetmekten korkabiliriz. Ayrıca, eski olumsuz deneyimlerimizi hatırlatan enerjiler, daha önceden yaşadığımız olumsuz olayların, tekrar edebileceği endişesini verebilir bizlere.

Ne yapmalıyız?


Çok sakin olmalıyız, galeyana gelmemeliyiz
Sabırlı olup düşünerek sağduyulu hareket etmeliyiz
Duygularımızın esiri olmamalı, dengede kalmalıyız
Olaylara dışarıdan bakıp çözüm üretmeliyiz
Kesinlikle dürüst olmalıyız
Yaptığımız hataları kabul etmeliyiz
“Ah”lanıp “Vah” lanmak yerine çözüm odaklı düşünmeliyiz.
“Kurban” psikolojisinden çıkıp, Allah’ın istediği gibi yaşamlarını biçimlendiren iradeli halifeler olmalıyız.

Sağlam durmak için Olumlamalar

Allah inancı olmayan ya da inancı olup da bu konulara mesafeli bakanlar ise olumlamalar yapabililer. İnananlar da olumlama yapabililer elbette :)

“Ben çok güçlü bir iradeye sahibim, güçlü ve kudretliyim”
“Ben her koşulda güçlüyüm ve sağlam bir duruşa sahibim”
“Ben her koşulda sakinim ve çözüm odaklıyım”
“Benim için herşeyin en güzel şekilde gerçekleştiğinden eminim”
“Ben kendimi saygıya layık buluyorum, saygınım ve değerliyim”
“Yaşamın akışına güveniyorum, ben güvendeyim”

DOLUNAY Kimlere ŞANS verecek?

16 Ocak Dolunay’ı gün yüzüne elbette güzellikleri de çıkaracak J Bu güne kadar yapılmış her iyiliğin, olumlu davranışların ve güzel niyetlerin karşılığını bulmaya başlayacağız. Çalışıp güzel iş ve oluş gerçekleştirenler, dürüst davrananlar, emeklerinin karşılığını alacaklar. Dolunay güzel ışıklarıyla aydınlatacak bazılarımızı, ışıklar saçacağız çevremize. Şanımız artacak, mevkimiz yükselecek, kazancımız bereketlenecek. Dolunay bize aşkı, huzuru getirecek ve büyük fırsatlar, ŞANSlar verecek :)

Şansımızı arttırmak için ne yapmalıyız?

Doğruluk ve dürüstlükle devam etmeliz
Asla idare etmek için bile olsan doğru olmayan kişilere uymamalıyız
Helal para kanmalıyız
Knedimizin de başklarının da hakkını ihlal etmemeliyiz
Olumlu düşünmeli, olumlu konuşmalıyız
Başkalarına kesinlikle maddi ve manevi destekte bulunmalıyız
Gülmeliyiz, başkalarına güzel sözler söylemeliyiz
Geleceğimizin daha aydınlık olduğuna inamalıyız
Geleceğe dair olumlu canlandırmalar yapmalıyız
Her şeyin en güzelini hak etiğimize inanmalıyız.

ŞANS’ı artırmak için esmalar

Maddi ve Manevi zenginlik için
“Ya Vahhab”, mümkünse Zühre (Zuhal) saatinde14 Kere

Aşk ve sevgi enerjisini arttırmak için
“Ya Vedud” esmasını, mümkünse Kamer (Ay) saatinde 20 kere

Zenginlik için
“Ya Ganiy Ya Mugniy” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) ya da Zühre (Venüs) saatinde 2160 kere

Öngöremediğimiz şansların, fırsatların oluşumu için
“Ya Latif” esmasını, mümkünse Zühre (Venüs) saatinde 129 kere,

Her anlamda güzelliklerle karşılaşmak için
“Ya Zül Celali vel ikram” esmasını, mümkünse Şems (Güneş) saatinde 1100 kere zikretmeliyiz.


ŞANS’ı artırmak için olumlamalar

“ Ben çok şanslıyım”
“ Maddi ve Manevi bolluk içerisindeyim”
“ Para bana çoğalarak geliyor”
“ Aşk ve sevgi dolu, güven ve sadakat dolu muhteşem bir ilişkim var”
“ Kalbimin bütün arzuları en güzel şekilde gerçekleşmeye devam ediyor”

Dolunay’ın Burçlara Etkileri

KOÇ BURCU
Koç Burcunun 4. Evinde gerçekleşen dolunay, aile ile ilgili hasıraltı edilen konuları ortaya çıkaracak. Anne, baba olmak ya da toplumla ilgili statüsü gibi konularda değişimler gerçekleşebilir. Kimi koçlar evlilik kararı alırken kimileri boşanma yoluna gidebilir.  Şimdiye kadar gelenek ve görenekler yüzünden devam eden evlilikler bitebilir ya da alışkanlıklardan oluşan ilişkileri bitirebilme gücü bulabilirsiniz. Huzursuz olduğunuz işlerinizi bırakabilirsiniz. Bu dolunay Koçlara bağımlılıkların kurtulmalar ve eskiyi bitirip, yeniye başlama fırsatı verecek. Bu eylemleriyle ilgili şansları ve fırsatları ortaya çıkaracaktır. Koç burçları bu dolunaydan sonra geri dönüşümsüz radikal bir değişime yol almaya başlayacaklar.

BOĞA BURCU
Boğa burcunun 3. Evinde gerçekleşen dolunay, iletişimleriniz etkileyerek, kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgil bağlantılarınızı arttırabilir. Bu alanlarla ilgili çözülmesi gerekli konuları gündeme getirebilir. Kısa seyahatler yapabilirsiniz ya da sizin ağırlamanız gerekli kişiler olabilir. Yabancı dille ve yabancı ülkelerle ilgili bağlantılar oluşabilir. İlişkilerle ve iletişimle ilgili alanlarada geçmişten üstü örtülmüş konular su yüzeyine çıkabilir, herhangi bir problem yoksa bu alanlarda büyük şanslar yakalayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU
İkizler burcunun 2. Evinde gerçekleşen dolunay, maddiyatla ilgili konuları gündeme getirebilir. Maddi anlamda kendinizi güvende hissedemeyeceğiniz deneyimler gelebilir, eğer bu dönemde sağlam durur ve paniklemezseniz, ani kararlar vermezseiz durumlarınız düzelecektir. Güvende olma ihityacınızı ve güvensizlik korkunuzu teteikleyecek deneyimler karşısında Kaviyy kalmalısınız. Güveni dışarıda, madde de ya da başka kişilerde değil kendi içinde aramalısınız. Daha önceden güven konularında kendisini güçlendirmiş olan İkizler burçları bu dönemde maddiyat ve güven konularında çok güzel fırsatlarla karşılaşabililer.

YENGEÇ BURCU
Yengeç burcunun 1. Evinde gerçekleşen dolunay,
en çok siz yengeçleri etkileyecek. Gizli saklı her ne varsa gün yüzüne çıkaracak bu dolunay aynı zamanda bağımlılık şeklinde tutunduğunuz her ne varsa bunlardan özgürleşmenizi sağlayabilecek. Kimi yengeçlerin duyguları allak bullak olacak, kendilerini ve yaşamlarını sorgularken korkularıyla yüzleşecekler. Daha önceden olumlu tohumlar atmış yengeçlere de muhteşem bir şans kapıları açılacak. Kangren konumuna gelmiş bir ilişkyi bitirebilir ya da muhteşem bir aşka yelken açabilirsiniz.

ASLAN BURCU
Aslan burcunun 12. Evinde gerçekleşen dolunay, geçmişe dair bırakmanız ve sonlandırmanız gerekli ne varsa onlarla yüzleşmenizi sağlayazak. Ruhsal hapisanenizden çıkmanızın vakti geldi. Yılın 2. Yarısından sonra Aslan burçları muhteşem şanslı bir döneme girecekler. Bu döneme girmeden önce, fazla ağırlıklardan kurtulmanın, kendilerini yapılandırmanın, hedefler belirlemenin fırsatını bu dolunaydan alacaksınız. Ne gidiyorsa bırakın gitsin, niyetiniz iyi olduğu sürece yıldızşar sizi destekleyecekler. Ama art niyetli yaklaşımlar ya da kötü ve gizli durumlar sizin şansı yakalamınıza engel olacaktır. Arının, iyi niyetlerle yapılanın ve gökyüzündeki bonusları toplayın sevgili Aslanlar.

BAŞAK BURCU
Başak burcunun 11. Evinde gerçekleşen dolunay, sizin güvensizlik korkularınızı tetikleyebilir. Gerçek dostunuzu ve düşmanınızı bu dönemede anlayabilirsiniz. Başınıza gelen olumsuz durumların güvensizlik korkusundan kaynaklandığını fark ederek, yaşama ve akışa güvenmeye geçmelisiniz. Böylelikle daha gerçek dostluklara sahip olabilirsiniz. Güvensizlik korkusunun olumsuz duygusal dalgalanmalarına karşı güçkü duran ve yaşama güvenen başaklar hem dostluk anlamında hem de iş anlamında büyük fırsatlar yakalayacaklar. Bu dolunayın etkisiyle çok istediğiniz bir şey gerçekleşebilir,sevinçten ağlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU
Terazi burcunun 10. Evinde gerçekleşen dolunay, sizin kariyer evinizi etkilemekte.1 Ocakta oluşan yeni ay döngüsünde ve daha önceleri olumlu adımlar atmış Teraziler bu dönemden olumlu etkilenebilirler ve yıldızları parlayabilir. Korkuları olan, sabit fikirli davranan, bağımlılıklarını bırakmayan teraziler bu dönemde eski kariyerlerine son verebililer. Dengeleri bozularak ani ve yanlış kararlar verirler. Aman diyeyeyim şimdi karar vakti değil. Uzunca bir süredir ağır sınavlardan geçen terazi burçlarını yakında çok güzel fırsatlar bekliyor. Bu fırsatları kaçırmamk için çok sakin kalmalı, sağlam durmalı, olumlu düşünmeli ve sürekli çalışmaya, üretmeye devam etmeleri gerekmektedir. Bu dolunayın getirisi ve diğer planetlerin hareketleriyle, Terazi burçlarının hayatları radikal bir şekilde geri dönüşümsüz olarak değişek. Büyük ihtimalle yakında bazı terazilerin yıldızları bir güneş gibi parlayacak. Neden bu siz olmayasınız?

AKREP BURCU
Akrep burcunun 9. Evinde meydana gelen dolunayın
etkisiyle, spritüel olan konuları gündeme getirebilir, felsefi alanlara eğiliminiz artabilir. Eğitim ve öğretim alanları, uzak yolculuklar, yurtdışı bağlantıları gibi durumlar ortaya çıkabilir. Derin korkularınızla yüzleşebilirsiniz, takıntı yaptığınız konuları bırakmanız için, mükemmeliyetçilikten sıyrılmanız için deneyimler yaşayabilirsiniz. Hukuki konularla uğraşabilirsiniz, eğer üstünü örtmeye çalıştığınız bir durum varsa bunlar gündeme gelebilir ve adalet sistemiyle yüzleşebilirsiniz. Bazı şeyleri aniden bırakmaya karar verebilirsiniz. Bu dönemde ani karar vermeyin çünkü sular dalgalı.  Eğer öncesinde olumlu tohumlar atmışsanız yüksek şanslara karşılaşabilirsiniz ve yıldızınız parlayabilir. Çok güzel projeler ortaya koyabilirsiniz. Bu yıl çok çalışmanız gerekiyor sene sonunda muhteşem ödüller sizi bekliyor.

YAY BURCU
Yay burcunun 8. Evinde gerçekleşen dolunay, sezgilerinizi güçlendirecek, manevi olana daha yatkın olmaya başlayacaksınız. Dolunayın etkisileani bitişler ya da başlangışlar yaşabilirsiniz. Yapınızda alışık olmadığınız öfke ve kin gibi duyguları hissedebilir bundan rahatsız olabilirsiniz. Size yaşamı sorgulatacak, daha derin duygu ve düşüncelere dalmanıza sebep olacak bu dolunay aslında siizin korkularınızla yüzleşmenizi ve takıntılarınızı bırakmanızı söylüyor. Yaşamınızın sorumluluğunu almanız için sizi dürtüklüyor. Sorumluk almayıp başkasının sırtından geçinen yaylar bu dönemde gökyüzündeki şansları kaçırabililer. Bu yıl Yayların başında muhteşem bir şans var ve belki de ömürlerinde bir kaç kere gelebilecek bu şansı kaçırmamalılar. Bunun için duyarlı olup, çok çalışmalı ve sorumluluk üstlemeli ve bu sorumlulukları yerine getirmeliler.

OĞLAK BURCU
Oğlak burcunun 7. Evinde gerçekleşen dolunay, evilik ve ortaklık konularınızı gündeme getirecek. Bu alanlarda gizli saklı kalan veya üzerinde düşünmeyi ertelediğiniz konularla yüzleşeceksiniz. Bu dolunay çok ciddi bitiş ve başlangıçların işaretini veriyor size. Evlilik ya da ortaklığınız bitebilir ya da yeni bir evlilik, ortaklık başlayabilir. Karamsar düşünmeye meyilli olan, olası en kötü senaryoyu zihninde canlandıran oğlaklar bu dönemden olumsuz etkilenebililer. Sistem oğlaklara yumuşamalarını, esnemeleri, hoş görülü olmalarını ve pozitif düşünmelerini öneriyor. Bu şekilde davranan oğlaklar bonusları toplayacaklar. Bu yıl oğlaklarında yaşamları radikal bir şekilde geri dönüşümsüz olarak değişime uğruyor. Değişim bakış açılarına göre yön alacak bu nedenle hoşgörülü olmaya ve  olumlu düşünmeye özen gösterilmeli.

KOVA BURCU

Kova burcunun 6. Evinde gerçekleşen dolunay, güvensizlikle ilgili konularla yüzleşmenizi sğlayacak. Geçmişten bu yana güvensizlik duyduğunuz konularlarla ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Aslında bu deneyimleri siz getirdiniz yaşamınıza bunu idrak ederek, daha çok güvenmeyi, eleştirisel olmamayı, en doğru benim doğrumdur dememeyi öğretiyor sistem size. Bu dolunayın etkisiyle pek çok kovanın yaşama bakış açıları değişecek. Kendilerinin değiştirmemekte ısrarcı olduğu davranışları, sistem planetleri kullanarak değişitirecek. Kişinin kendini sorglamasına ve yüzleşmesine sebep verecek. Yaşamın akışına güvenen, hoşgörülü ve esnek olan kovalar bu yıl çok büyük fırsatlar yakalayacaklar.

BALIK BURCU
Balık burcunun 5. Evinde gerçekleşen dolunay, iç dünyanızla ilgilikorkularınızı ve özgüven problemleriniz gün yüzüne getirebilir. Yaşadığınız deneyimler daha samimi olmanız ve kendinize de başkalarına da güvenmeniz gerekliliğini ortaya koyabilir. Bu dolunay içten pazarlıklı olmayan, kendi çıkarlarını fazlaca ön plana almayan balıklara büyük şans getirebilir. Pek çok balığın bu dolunay sonrasında yıldızı parlayabilir. Yine de doğru adım atılması gerekli bir dönemdeyiz kumar gibi, borsa da riskli alım satım yapmak gibi durumlardan uzak durmalısınız. Bir ilişkiyi bitirebilir yada muhteşem bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz.

Her deneyim bir ŞANS’tır”

Yaşam yolculuğumuz boyunca pek çok deneyimle karşılaştık ve nefes aldığımız sürece karşılaşmaya devam edeceğiz. Bundan kaçış yok. Durum böyleyse, yel değirmeniyle savaşan Don Kişot gibi davranmanın da anlamı yok
J Bize olumlu ya da olumsuz gibi gözüken her deneyim bizim bir üst mertebeye geçmemizi sağlayacak fırsatları içerisinde barındırır. Önemli olan gelen deneyimleri karşılayış şeklimizdir.  Çoşku, sevgi, neşe ve eminlik gibi olumlu duygularla karşılanan deneyimler olumlu sonuç getirirken, korku endişe, suçluluk gibi olumsuz duygularla karşılanan deneyimler, olumsuz sonuçlar getirir. Bu sistemin yasasıdır. Gelen deneyimleri fırsat olarak görmeli, değişip dönüşmemiz gerekli durumu fark etmeli ve çözüm odaklı bir şekilde gelişimimiz üzerinde yoğunlaşmalıyız. Bilinçaltımız neye inanırsa onu yaşarız, bu kadar basit. Deneyimlerle gelen fırsatları kaçırmamak için artık UYANIN :)

Dolunayınız Parlak Olsun :)
Nilda Ferhan Efeçınar