BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

150 asker dağa çıktı!

Aydın'da jandarma ekibine pusu kurarak Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden Hüseyin Türkmen'i, karlı dağlarda 150 asker arıyor.

Abone ol

Aydın'da Jandarma ekipleri ile girdiği çatışma sonucu 35 yaşındaki Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit eden, Uzman Jandarma Çavuş İrfan Yüksel'i de yaralayan 39 yaşındaki Hüseyin Türkmen'in yakalanması için 5 gündür İzmir'in Ödemiş ile Tire İlçesi'ndeki karlı dağlarda dört komando timinin de aralarında bulunduğu toplam 150 asker ile arama çalışmaları sürüyor.

Aydın'da 2 yıl önce, boşanma kararı alıp babasının evine giden eşi ile kayınbiraderini av tüfeğiyle vurarak yaralayan, kayınpederini de öldürüp kayıplara karışan Hüseyin Türkmen, geçen 28 Ocak'ta Eğrikavak Mahallesi yakınlarında Jandarma ekipleriyle silahlı çatışmaya girerek Astsubay Emrah Ünalan'ı şehit edip, Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel'i de yaraladı.


150-asker.jpeg 

KIRMIZI ALARM VERİLDİ

Katil zanlısı Türkmen'in jandarmayla girdiği çatışmadan sonra Tire'ye bağlı Eğridere ve Yenişehir Köyü yönüne doğru kaçmış olabileceğini değerlendiren güvenlik güçleri Tire'nin kırsal kesimlerinde arama çalışmaları başlatarak, bölgede kırmızı alarm verildi.

asker.20150202193914.jpeg 

150 JANDARMA DAĞDA ARAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

Tire, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı'nın da çalışmalara destek vererek zanlının yakalanması için kesintisiz yol kontrolü yaparken karlı dağlardaki arama çalışmaları da aralıksız sürüyor. Jandarma ekipleri, gelen her ihbarı titizlikle değerlendirirken, arama çalışmalarının Astsubay Ünalan'ın şehit edildiği Ödemiş İlçesi Hamamköy Mahallesi Çakmardı Mevkii'ne 1 kilometre uzaklıktaki Güneyköy'de 4 komando timi ile çevre il ve ilçelerden gelen toplam 150 jandarmanın katılımıyla yoğunlaştığı belirtildi. Askerler zorlu arazi koşullarında tırmanırken, köylülerin de bir traktör ve 4x4 bir pick- up ile de çalışmalara destek vermesi dikkat çekti.

aydin-asker.jpeg