BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

15 Temmuz kapalı yollar Ankara ve İstanbul tam listesi

ANKARA ve İstanbul'da 15 Temmuz 2017 cumartesi günü hangi yollar kapalı alternatif güzergahlar hangileri açıklandı. Yarın hem Ankara hem de İstanbul'da bir çok yol kapalı olacak. İşte kapatılacak yolların listesi.

Abone ol

15 Temmuz cumartesi günü darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla bir çok etkinlik var. Bu sebeple de hem Ankara hem de İstanbul'da bir çok yol ulaşıma kapalı olacak. Yolda kalmamak ve sıkıntı çekmemek için kapalı yollar listesine bir göz atın.

Ankara'da 15 Temmuz 2017 cumartesi günü Demokrasi ve Milli İrade Günü" anma etkinlikleri kapsamında, Ulus YİBA Çarşısı önünde toplanılarak Kızılay istikametinden TBMM önüne kadar yürüyüş düzenlenecek. Burada gerçekleştirilecek etkinlikler sonrasında otobüsler ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne intikal edilecek olup, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kılınacak sabah namazı ve yapılacak anma programları nedeniyle 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 19.00'dan itibaren etkinlikler sona erene kadar aşağıda belirtilen meydan, cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacaktır. İşte Ankara'da kapalı olan yollar;

-Çankırı Caddesi ve açılan tüm sokaklar, Etlik Caddesi'nden İrfan Baştuğ Caddesi'ne giriş varyantı, Atatürk Bulvarı (Ulus Meydanı ile Kuğulu Park Kavşağı arası ve açılan tüm cadde ve sokaklar), Ulus Meydanı, Sıhhıye Meydanı, Kızılay Meydanı, Akay Kavşağı, Genelkurmay Kavşağı ve açılan tüm cadde ve sokaklar, Necatibey Caddesi, Sezenler Sokak, Ziya Gökalp Caddesi (Kızılay Meydanı ile Mithatpaşa Köprüsü arası ve açılan tüm cadde ve sokaklar)

GMK Bulvarı (Kızılay Meydanı ile Anadolu Meydanı arası ve açılan tüm cadde ve sokaklar), Meşrutiyet Caddesi (Atatürk Bulvarı ile Mithatpaşa Caddesi arası açılan tüm sokaklar), Olgunlar Caddesi (Atatürk Bulvarı ile Kızılırmak Caddesi arası açılan tüm sokaklar), Milli Müdafaa Caddesi ve açılan tüm cadde ve sokaklar, Dikmen Caddesi (Genel Kurmay Kavşağı ile Selimiye Caddesi arası açılan tüm cadde ve sokaklar),İsmet İnönü Bulvarı (Akay kavşağı ile Necatibey Caddesi arası), Esat Caddesi (Akay Kavşağı ile Atatürk Bulvarı arası alt geçit dahil),

Tunus Caddesi (Atatürk Bulvarı ile John F. Kennedy Caddesi arası açılan tüm sokaklar), Alparslan Türkeş Caddesi, Söğütözü Caddesi, Beştepe Caddesi ve Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ile açılan tüm cadde ve sokaklar. Ayrıca 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 18.00'den itibaren Turgut Özal Bulvarı Akköprü Kavşağı'ndan Mevlana Bulvarı Hipodrom Caddesi kesişimine kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

İstanbul'da 15 Temmuz 2017 cumartesi günü kapalı yollar : 15 temmuz köprüsü yarın yani 15 Temmuz cumartesi günü saat 12.00'da kapatılacak. Köprü etkinlikler sona erene kadar da trafiğe kapalı kalacak. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde açıklandı : 

- O-1 Güney Otoyolu Esentepe otobüs duraklarından kapatılarak trafik akışı Büyükdere Caddesi'ne ve Beşiktaş ayrımlarına yönlendirilmek suretiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne trafik akışı verilmeyecek. Alternatif: Avrupa yakasından Anadolu yakası istikametine gitmek isteyen araç sürücüleri, Sarıyer-Levent ayrımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve Beşiktaş ayrımlarından sahil yolunu takip ederek Avrasya Tüneli'ni kullanabilecek.

- Kuzey transit yoldan gelen trafik akışı, TEM Çamlıca bağlantı yolu Ataşehir yanyola verilecek, yanyola verilen trafik akışı Ataşehir ayrımlarına yönlendirilerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametine trafik akışı verilmeyecek. Alternatif: Anadolu yakasından Avrupa yakasına gitmek isteyen araç sürücüleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü - Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'ni kullanabilecek.

 
-  D-100 Kuzey Karayolu ile Kadıköy Uzunçayır istikametinden gelen trafik akışı güney Çamlıca TEM bağlantı yolu (Sabiha Gökçen Havalimanı Ayrımları)'na yönlendirilerek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne trafik akışı verilmeyecek. Alternatif: Anadolu yakasından Avrupa yakasına gitmek isteyen araç sürücüleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'ni kullanabilecek.

-  Kısıklı Caddesi'nden (Altunizade Köprüsü üzerinden) D-100 kuzey ve güneye katılım kapatılacak. Alternatif: Kısıklı Caddesi - Nuhkuyusu Caddesi - D100.

- Mahir İz Caddesi - Altunizade Köprüsü Girişi - Kısıklı istikameti kapatılacak. Alternatif:  D-100 güney yolu.

- Tophanelioğlu Caddesi ile Fahrettin Kerim Gökay Caddesi kavşağından tünel istikameti D-100 kuzey katılımı kapatılacak. Alternatif: D-100 güney yol.

- Şile yolu Libadiye Kavşağı'ndan Vecdi diker Tüneli istikameti kapatılacak. Alternatif: Libadiye Kavşağı.

- Üsküdar Oymacı Sokak ile Kuşbakışı Caddesi kavşağından Gümüşyolu ve Kuşbakışı Caddesi istikametine kapatılacak. Alternatif: Oymacı Sokak - Kısıklı Caddesi

- Üsküdar Gümüşyolu Caddesi ile Kuşbakışı Caddesi kavşağından Gümüşyolu ve Kuşbakışı Caddesi istikametine kapatılacak. Alternatif: İcadiye Bağlarbaşı Caddesi - Kısıklı Caddesi

- Beylerbeyi'nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kuzey katılımı kapatılacak. Alternatif: Üsküdar sahilyolu - Fatih Sultan Mehmet Köprüsü.

- Batı Ataşehir Botanik Bahçesi'nden Rıdvan Dedeoğlu Viyadüğü istikametine katılım kapatılacak. Alternatif: Çevreyolu güney yol - TEM Otoyolu

- D-100 kuzey yol Altunizade Köprüsü'ne katılım Millet Parkı istikameti kapatılacak. Alternatif: Kısıklı Caddesi.

- Alemdağ Caddesi ile Ferah Caddesi kavşağı Kısıklı istikameti kapatılacak. Alternatif: Alemdağ Caddesi - Bosna Bulvarı - Sütçü İmam Caddesi.