BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22
HABER /  EKONOMİ

1,5 milyon Alman’a Türkiye’yi tanıttı

Almanya’nın en etkili ve en çok okunan gazetelerinden biri olan Die Welt, Global Connection ekiyle Türk turizminin tanıtımına katkı yaptı.

Abone ol

Avrupa'nın dev medya grubu Axel Springer’in amiral gemisi, Almanya’nın en etkili ve en çok okunan gazetelerinden biri olan Die Welt, Global Connection ekiyle Türk turizminin tanıtımına katkı yaptı.

Die Welt, 1,5 milyon okura ulaşıyor.“Global Connection” (GC) adıyla hazırlanan “Türkiye tanıtım eki”, Rusya ve BAE’nin yanısıra Almanya’da da, ilgili ülkenin en etkili gazeteleri ile birlikte okuyuculara ulaşıyor.

gc-diewelt-subat-2014-kapak.jpgGlobal Connection, sahip olduğu içeriği ile de tekstilden turizme, dış ticaretten kültüre kadar Türkiye’ye yönelik olumlu algının güçlenmesine katkı yapıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın stratejik desteği ile Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, THY, Maxxroyal otelleri, Voyage otelleri, AHK ve Argos in Cappadocia otelinin katkılarıyla Die Welt’in eki olarak yayınlanan GC, tüm turizm dünyasının gözü Berlin’deyken Türkiye’yi anlatıyor ve Almanları Türkiye’ye davet ediyor.

ITB Berlin 2014 Fuarı'ndan bir gün önce yayınlanan GC, fuara katılan 180 Türk firması ile kamu kurum ve kuruluşlarının tanıtım çabalarına da destek veriyor.