BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
HABER /  GÜNCEL

15 gün önce göreve başlamıştı!

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'nın yola döşediği bomba sonucu hayatını kaybeden şehit polis Ömer Sönmez'in 15 gün önce göreve başladığı öğrenildi

Abone ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı araca yönelik düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 26 yaşındaki Ömer Sönmez'in 15 gün önce göreve başladığı belirtildi.

Şehit polis memuru Ömer Sönmez'in acı haberi, memleketi Elazığ'daki ailesine ulaştı. İzzetpaşa Mahallesi Şehit İlhanlar Caddesi Çağdaş Apartmanı'nda oturan Sönmez ailesine, oğullarının şehit olduğu haberini, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer verdi.

Aldıkları haberle yıkılan aile bireyleri, apar topar Şanlıurfa'ya gitmek için yola çıktı. Şehit evine ve mahalleye Türk bayrakları asıldı.

'ŞEHİT OLMAK İÇİN DUA EDERDİ'
İlk görev yeri olan Viranşehir'de 6 Ağustos'ta göreve başladığı belirtilen şehit polis memuru Ömer Sönmez ile Erzincan Polis Eğitim Merkezi'nden okul arkadaşı olan Abdullah Polat da acı haberi alınca şehit evine geldi. Büyük üzüntü yaşayan Abdullah Polat, "Ömer pırlanta gibi bir insandı. Namazlarda hep dua ederdi ben de sorardım, 'Ömer ne kadar çok dua ediyorsun, kime dua ediyorsun?' diye. O da 'şehit olmak için' derdi. Allah'ta ona şehitliği nasip etti" dedi.