BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,98
HABER /  DÜNYA

1461 Trabzon’un yeni başkanı bell oldu

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un yeni başkanı Şaban Bülbül oldu. <br/>Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde (Trabzonspor Futb...

Abone ol

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un yeni başkanı Şaban Bülbül oldu.
Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde (Trabzonspor Futbol Akedemisi) yapılan Olağanüstü Genel Kurul divanın oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mevcut başkan Suat Şen’in aday olmadığı genel kurulda seçimlere Şaban Bülbül başkanlığındaki tek liste ile girildi. 275 üyenin oy kullanma hakkı olduğu genel kurulda 60 üye seçimlere katılarak oy kullandı. Genel Kurala katılan 60 üyenin tamamının oyunu alan Şaban Bülbül 1461 Trabzon’un yeni başkanı oldu.
Konuşmasına takıma emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan 1461 Trabzon’un yeni başkanı Şaban Bülbül, "Bu bir bayrak yarışıdır. 1461 Trabzon yeni bir yapılanma içine girmiştir. Bu yapılanma da bizde önemli işler yapıp bu takımı ve misyonunu daha yukarılara taşıyacağız. Bu güne kadar Trabzonspor forması giyme hayali ile yanıp tutuşan gençlerimizle Trabzonspor arasında köprü olma görevini üstleneceğiz. Sizlerden alacağımız güç ve destekle kulübümüzü en iyi yerlere taşıyacağız. Sizlerin görüş ve önerilerinize açık olacağımızı bilmenizi istiyoruz" dedi.
(İHA)