BIST 9.584
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.470,14
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kızın anlattıkları şoke etti

Kaçırıldıktan 10 gün sonra bulunan 14 yaşındaki kızın anlattıkları dehşete düşürdü.

Abone ol

İstanbul Büyükçekmece’deki mandırada ailesiyle birlikte kalan 14 yaşındaki Ç.K. adlı kız çocuğu, aynı yerde çalışan 50 yaşındaki H.D. adlı işçi tarafından kaçırıldı.

Ailesinin şikâyeti üzerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 10 gün sonra kızı H.D.’nin Zeytinburnu’ndaki evinde buldu. Şüpheli H.D. gözaltına alındı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre psikolog eşliğinde bilgisine başvurulan Ç.K.’nın anlattıkları şok yarattı.

H.D.’nin “Ben hastaneye gideceğim, benimle gelir misin?” diye kendisini mandıradan götürdüğünü öne süren Ç.K., “Beni kaçırıp evine götürdü, tecavüz etti. Daha önce de babam, iki ağabeyim ve bazı komşular aynısını yaptı” diyerek itirafta bulundu. Küçük kızın muayenesinde vücudunda morluklar bulunduğu ve bakire olmadığı tespit edildi.

İKİ KARDEŞ HARİÇ DİĞER ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Savcılığın talimatı doğrultusunda harekete geçen Büyükçekmece Jandarma ekipleri, kızın babası M.K. (60), ağabeyleri B.K. (20), M.K. (16) ile komşuları A.M., R.C. ve E.C.’yi gözaltına aldı. M.K. ve iki oğlu ile 3 komşusu tecavüz suçlamasını kabul etmedi.

‘ONUNLA EVLENECEĞİM’

H.D. ise “Ç.K.’yı seviyorum, onunla evleneceğim” dedi. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından iki kardeş denetimli serbestlikle salıverilirken, diğer şüpheliler tutuklandı. Tecavüz mağduru küçük kız ise koruma altına alınarak yuvaya yerleştirildi.