BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,32
HABER /  GÜNCEL

14 şubat mesajları en güzel Sevgililer Günü sözleri-2018

14 Şubat Sevgililer günü için geri sayım başladı haftaya çarşamba gününe denk gelen 14 Şubat için heyecanlı bekleyiş başladı. 14 Şubat sevgililer günü resimli mesajlar, en güzel sevgililer günü mesajlar ve aşk dolu sözler haberimizde. sevgililer gününde kadına neler yazılır, sevgililer gününe erkeğe neler yazılır 2018 mesajlarına bir göz atın.

Abone ol

14 Şubat sevgililer günü artık geri sayım haftaya Çarşamba günü sevgililer günü. Peki siz bu özel ve aşk dolu güne hazır mısınız? Sizler için en güzel 14 şubat mesajlarını, resimli en güzel 2018 sevgililer günü mesajlarını derledik. Ayrıca 14 şubat sevgililer gününde erkeğe yazılacak mesajlar, 14 şubat sevgililer gününde bir kadına yazılacak mesajlar haberimizde mutlaka göz atın.

Sevdiklerinizin sevgililer gününü kutlamayı, hediyelerle onları mutlu etmeyi ihmal etmeyin. İşte sevgilinize gönderebileceğiniz romantik ve duygu dola sevgililer günü sözleri;

-Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.


-Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
-Sevgilerin en yücesi tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanı buı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, yaşanmış en büyük aşk bizimkisi. Seni seviyorum.
-Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer Günün kutlu olsun!
-Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Sevgililer Günün kutlu olsun. 
-Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin... Sevgililer Günümüz kutlu olsun.


-Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.
-Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!
-Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!


-Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.
-Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgilim! Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!

Sevgililer günü mesajları 14 Şubat sevgililer günü sözleri