BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
HABER /  EKONOMİ

120 çalışanı olan firmanın patronu mesaj atıp kayıplara karıştı!

10 yıldır kırtasiye sektöründe hizmet veren ve 120 çalışanı olan Jüpiter'in patronu kayıplara karıştı. Şirket çalışanları internet sitesine koyduğu mesajda şirketin maddi zorluklar nedeniyle ticari faaliyetlerine son verdiğini açıkladı.

Abone ol

Dört ilde sekiz şubesi olan etiket imalatçısı ve kırtasiyeci Jüpiter Barkod ve Kırtasiye A.Ş. kepenk kapattı. Patron S.D.'ye ulaşılamıyor. Şirketin Mali Müşaviri Hüseyin İpek konuyla ilgili bir bilgisi olmadığını söyledi. Bu arada çalışanlar kurumun internet sitesini ele geçirdi.

İnternet sitesinde çalışanlardan Serkan Kayabaşı'nın isminin olduğu şu mesaj yayınlandı: 

Şirketimizde ani maddi zorluklar nedeniyle batak vermiş bulunuyoruz. Şirket yöneticilerimize ulaşamıyoruz. Sistemi ve e-postaları kötüye kullanım olmaması amacıyla ben durdurdum. Bilgileriniz ve bütün veriler hepsi yedekli bir şekilde güvencem altındadır.

Sözcü'den Derin Gökçe'nin haberine göre, Etiket Sanayicileri Derneği Başkanı Aydın Okay alacaklı firmalardan Jüpiter'in mali durumunun bozuk olduğunu duyduğunu söyledi fakat konuyla ilgili daha fazla bilgisi olmadığını iletti.

Jüpiter Barkod ve Kırtasiye A.Ş. çalışanı Serkan Kayabaşı ekip arkadaşlarının olayın şokunda olduğunu şirketin bozuk maddi durumunu patrondan gelen bir SMS mesajı ile öğrendiklerini söyledi.