GÜNDEM
Güncelleme :30-01-2008 13:00|Haber Tarihi :30-01-2008 08:410 Yorum12 YAŞINDA hamile
D.'nin babası C.R., kızını dayısı Vedat Y.'nin hamile bıraktığını öne sürdü.
Suçlanan Y. ise, suçlunun C.R.'nin bir arkadaşı olduğunu öne sürdü.
Nüfus kayıtlarına göre 1996 doğumlu D., karın ağrısı şikâyetiyle annesi tarafından doktora götürüldü. Yapılan tetkiklerde D.'nin 8.5 aylık hamile olduğu belirlendi. Anne S.R. de bunun üzerine doktor raporuyla birlikte savcılığa giderek şikâyetçi oldu. 2 ŞÜPHELİDEN DNA ÖRNEĞİ ALINDI
D.R. kimin tarafından hamile bırakıldığını bilmediğini öne sürerken, baba C.R., kayınbiraderi Vedat Y.'yi suçladı. Kumkapı'da yakalanarak gözaltına alınan Vedat Y. ise, C.R'nin arkadaşı Volkan Y'nin küçük kızı hamile bıraktığını öne sürdü. Bunun üzerine Volkan Y. de yakalanarak savcılığa getirildi.
BABA 15 GÜN SONRA BELLİ OLACAK
Savcılık, mahkeme kararıyla Vedat Y. ve Volkan Y.'nin DNA örneklerini aldı, ancak tehlikeli olacağı gerekçesiyle bebekten kan örneği alınamadı.
Kız çocuğunun kim tarafından hamile bırakıldığının belirlenmesi için bebeğin doğmasının bekleneceği öğrenildi.
KORUMA ALTINDA
15 gün sonra doğum yapacak olan D.R. mahkeme kararıyla koruma altına alındı. İstanbul Valiliği'ne bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderilen D.R.'nin psikolog gözetiminde tutulduğu, sürekli ağladığı ve doğum sancıları çektiği belirtildi.


GÜNDEMGezi eylemleri ardındaki MİT ve emniyetçiler kim?TV Net'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Süleyman Özışık, Gezi Parkı eylemlerinin görünmeyen yüzüne ayna tuttu.
GÜNDEMGülen'den süpriz cemevi önerisiÜçüncü köprüye Yavuz Sultan Selim adının verilmesi tartışmalarına katılan Gülen, çok konuşulacak bir öneride bulundu.
GÜNDEMÇarşı grubuna şok tutuklamaÇarşı grubu liderlerinin de aralarında bulunduğu zanlılardan iki kişi tutuklandı.
GÜNDEMZahide Nine'nin öfkesi dinmiyorEylemcilere gösterdiği tepkiyle tanınan Zahide Nine A Haber'e eylemin neden yaptığını anlattı.
AK PARTİSerbest kalanlar fazla sevinmesin!AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Beyaz TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
BBCÇarşı'ya tutuklama, Ankara ve İzmir'e müdahaleGezi eylemleri nedeniyle gözaltına alınan Çarşı grubunun iki üyesi tutuklanırken, Ankara ve İzmir'deki destek eylemlerine polis müdahale etti.
MEDYAYeni Şafak'tan Alabora'ya göndermeGünün en önemli gelişmelerini manşetlerine taşıyan gazetelerin 1. sayfalarını sizler için derledik. İşte gazete manşetleri...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
BİLİM-TEKNOLOJİHediye Galaxy Note 2 ister misiniz?Samsung Galaxy Note ll kazanmaya ne dersiniz? İnternethaber Bilgi Yarışması'na katılın, bilgi yarışmasındaki sorulara doğru cevap verin ve hediyeyi kazanın.
TERÖRMurat Karayılan'dan şok açıklamalar!Barış süreci bitiyor mu? Kandil'den gelen son açıklama kafaları karıştırdı. Karayılan, Türkiye'nin 'savaşa hazırlandığını" iddia etti.
GÜNDEMDuranadam'ın türbanlı olay fotoğrafı!Duranadam Erdem Gündüz'ün bugün medyaya yayılan görüntüsü başörtüsü eylemi mi, yoksa bir performans fotoğrafı mı?
GÜNDEMGülen Yavuz Sultan Selim için ne dedi?Üçüncü köprüye Yavuz Sultan Selim adının verilmesine Aleviler tepkili. Peki Fethullah Gülen, tartışmalar için ne dedi?- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Yalan Dünya'daki Gezi göndermesi
- Eylem yalan oldu Yalan Dünya ekrana döndü
- Muhteşem Yüzyıl Uzakdoğu'ya açılıyor
- Karadayı 36. bölüm sezon finali!
- Muhteşem'in 103. bölümünde yeni Hürrem
- Hatice Sultan yine intihar etti
- Vadi severlere büyük sürpriz
- Muhteşem 102. bölümde Hürrem fırtınası
- Yeni Kavak Yelleri geliyor!
- Fenomen dizi ekranlara veda ediyor
İnternethaber Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98




























