BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

113 yaşında Facebook’a kayıt olmak istedi ama…

113 yaşındaki bu kadın Facebook ’a kayıt olabilmek için yalan söylemek zorunda kaldı!

Abone ol

Teknoloji ve de özellikle sosyal ağlar günümüzde sadece gençleri hedef kitle olarak almıyor. Hayatını sürdüren herkes yakından ya da uzaktan sosyal ağlar ve teknoloji ile bir bağlantıya sahip.

Özellikle Facebook son zamanlarda gençlerden çok orta yaşlı insanlar tarafından kullanılıyor. Ancak çok yaşlıysanız Facebook’a kayıt olamıyorsunuz.

Anna Stoehr, Minnesota’da yaşayan en yaşlı insan olarak biliniyor ve kendisi tam 113 yaşında. Bu haftasonu 114 yaşına girecek olan Anna Stoehr doğum günü tebriklerini bu sene Facebook üzerinden almak istemiş ancak sonunda yalan söylemek zorunda kalmış.

113-yasinda-facebook-’a-kayit-olmak-istedi-ama….jpg

1900 doğumlu Stoehr, Facebook’a kayıt olmaya çalıştığında bilgilerini doldururken Facebook’ta seçilebilecek en erken doğum yılının 1905 olduğunu görünce önce şaşırmış ancak ardından ufak bir yalan söyleyerek doğum yılını 1905 olarak göstermiş.

Yaşına rağmen teknolojiye oldukça meraklı olduğunu söyleyen Anna Stoehr, akıllı telefonu ile internette gezinebiliyor hatta iPad ‘ini kullanarak FaceTime üzerinden insanlarla görüşebiliyor.

Teknolojiyi seven bu yaşlı teyzeden Facebook özür dileyecek mi merakla bekliyoruz.

Facebook’un yaptığı yanlışlıklar sadece bununla da sınırlı değil tabi. Bir rahatsızlığı sebebi ile facebook’dan silinen o kişiyi görmek için tıklayın.