BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  MEDYA

11 Mayıs Yemekteyiz birincisi kim oldu kazanan puan tablosu

Yemekteyiz birincisi kim oldu, 11 Mayıs cuma Yemekteyiz kazananı kim oldu soruları bugün TV8 ekranlarında cevabını buldu. Yemekteyiz'de bu hafta yine birbirinden sivri dilli 5 yarışmacı büyük ödül için yarıştı. Peki Yemekteyiz birincisi kim oldu Murat Özdemir, Nevin Akyıldız, Nurcan Toprak, Anthony Mckinley ve Seda Demirtaş yarıştı. Peki 11 Mayıs Yemekteyiz birincisi kim oldu, işte kazananı

Abone ol

Yemekteyiz birincisi kim oldu, 11 Mayıs Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu, kaç puan aldı soruları bugün TV8 ekranlarında cevabını buldu. Bu hafta Yemekteyiz programında birbirinden farklı 5 yarışmacı yarıştı. Peki haftanın birincisi kim oldu Murat Özdemir, Nevin Akyıldız, Nurcan Toprak, Anthony Mckinley ve Seda Demirtaş mı? İşte Yemekteyi puan durumu ve kazananın ismi...

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

MURAT ÖZDEMİR

Birinci gün yarışmacısı olan Murat Özdemir'in memleketi Bolu. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında ve evli. Bir kızı var. Fitness yapmayı, gezmeyi, boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok seviyor.

NEVİN AKYILDIZ

2. Gün yarışan Nevin Akyıldız, saha satış sorumlusu. Yeni mezun olan yarışmacı 25 yaşında. Sözlü bu yaz evlenmeyi düşünüyor. Memleketi Rize. Şuan çalışmıyor. İnatçı ve hırslı biri.

NURCAN TOPRAK

49 Yaşında. Evli, bir kız ve bir erkek çocuğu var. Aslen Rizeli. 3. Gün yarışan yarışmacı ev hanımı, zaman zaman çocuk bakıyor. Kendini, haksızlığa dayanamayan asabi biri olarak tanımlıyor.

ANTHONY MCKINLEY

Dördüncü gün yarışan Anthony Mckinley 34 yaşında. Ressam, evli ve bir oğlu var. Aslen Belçikalı ve Fransız olan yarışmacı dövüş sanatlarıyla ilgilenmeyi, şiir ve güzel sözler yazmayı çok seviyor. Romantik, duygusal, inatçı ve sosyal biri olduğunu söylüyor.

SEDA DEMİRTAŞ

Final akşamı yarışacak olan yarışmacı 37 yaşında. İki erkek çocuk sahibi. Mimar asistanı ve gayrimenkul danışmanı olan yarışmacı aynı zamanda tiyatro oyunları yazıp oynuyor. Çocuklarla ilgilenmeyi çok seviyor. Saygılı ve neşeli biri olduğunu söylüyor.