BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
HABER /  GÜNCEL

11 dakikalık ses kaydı bombası! Kaşıkçı'ya girer girmez saldırdılar

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili bomba bir iddia daha gündeme geldi. Türk polisinin elinde 11 dakikalık ses kaydı var. Kaşıkçı konsolosluğa girer girmez saldırıya uğradı...

Abone ol

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayı ile ilgili Türk polisinin elinde 11 dakikalık ses kaydının olduğu öne sürüldü. Al Jazeera'nın haberine göre, Suudi konsolosluğunda dün yapılan aramada tüm temizleme çabalarına rağmen cinayetle ilgili deliller bulundu. 

CİNAYET ŞÜPHELERİNİ DOĞRULAYAN KANITLAR... Türk istihbaratının Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta Suudi Arabistan'dan gelen tim tarafından infaz edildiğine dair kanıtlar soruşturmada yeni bir süreci başlattı. Al Jazeera'nın haberine göre Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda dün yapılan aramada cinayet şüphelerini doğrulayan kanıtlar bulunduğunu ifade ettiler.

AL JAZEERA: SES KAYDI 11 DAKİKALIK... Al Jazeera'ya konuşan Türk güvenlik kaynakları, polisin elinde 11 dakikalık ses kaydının olduğunu belirtiyor. Ses kaydında Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa girer girmez saldırıya maruz kaldığı da vurgulanıyor.