BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  GÜNCEL

102 kilo esrar 3 kilo Bonzai ele geçirildi

Polisin 1 saat içerisinde yaptığı iki ayrı operasyonda 102 kilo esrar maddesi ve 3 kilo Bonzai ele geçirildi.

Abone ol

İzmir’de polisin 1 saat içerisinde yaptığı iki ayrı operasyonda 102 kilo esrar maddesi ve 3 kilo Bonzai ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı istihbari çalışmalar sonucu Buca'da oturan S.Ç.’nin irtibatta olduğu başka bir şahıs ile şehir dışından yüklü miktarda esrar getirteceğini öğrendi. Yapılan araştırmada kent merkezine esrar maddelerinin plakası belirlenemeyen beyaz renkli kiralık bir otomobille getirileceği tespit edildi.

Çalışmalarını yoğunlaştıran narkotik ekipleri, tespit ettiği beyaz renkli otomobili Buca'da park halinde buldu. Dün gece yarısı otomobile yapılan baskında S.Ç. gözaltına alınırken, otomobilde 102 kilo esrar ve 450 gram toz esrar ele geçirildi. Otomobile yapılan baskından 1 saat sonra S.Ç. ile irtibat halindeki S.B. de düzenlenen operasyonla yakalandı. S.B.'nin çantasında yapılan aramada 3 kilo 225 gram Bonzai, çok miktarda boş Bonzai paketi ve 35 şeffaf naylon jelatin, 1 hassas cep terazisi ve 1 saç düzleştiricisi ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.