BIST 9.748
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,86
HABER /  RAMAZAN

100 bin metrekarelik parkta ramazan mahallesi

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri 100 bin metrekarelik Botanik Park’ta yapılıyor.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri 100 bin metrekarelik Botanik Park’ta yapılıyor.

Oluşturulan Ramazan Mahallesinde, Ramazan’ın birinci günü Belkıs Akkale, ikinci günü Aylin Aslım konser verdi,Ramazan ayı süresince ayrıca aralarında Şevval Sam, Coşkun Sabah, Yeni Türkü’nün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü sanatçı konser verecek.

E-5 kenarı İncirli Mevkii’nde bulunan Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda Ramazan Mahallesi’nde konserlerin yanı sıra, Aşuk ile Maşuk, Karagöz-Hacivat, Meddah, Kavuklu-Pişekar, orta oyunu, sihirbaz şov, fasıl, tiyatro, tasavvuf musikisi, İbiş gösterileri yer alıyor. Çocuklarımız için Ramazan Mahallesi’nde eğlence alanı da oluşturuldu.

Ayrıca Botanik Park Ramazan Mahallesi’nde geleneksel Türk sanatlarının ve yemeklerinin satışa sunulacağı alanlarda bulunuyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, bütün Bakırköylüleri, İstanbulluları Ramazan coşkusunu yaşamaya Bakırköy Botanik Park Ramazan Mahallesi’ne davet etti.

FİLDAMI’NDA İFTAR YEMEĞİ

Bakırköy Belediyesi bu yıl iftar yemeğini tarihi Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi’nde veriyor. Her gün değişik bir mahallede verilecek iftar yemeklerinin yanı sıra 30 gün boyunca Fildamı’nda iftar yemeği verilecek.