BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  DÜNYA

10 Kişinin öldüğü bombalı saldırının yeni görüntüleri

Gaziantep’te 20 Ağustos 2012 tarihinde 10 kişinin öldüğü ve bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısının hemen ardından dehşete düşüren yen...

Abone ol

Gaziantep’te 20 Ağustos 2012 tarihinde 10 kişinin öldüğü ve bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısının hemen ardından dehşete düşüren yeni görüntüler ortaya çıktı.
Geçen yıl Ramazan Bayramı’nın ikinci günü 20 Ağustos tarihinde terör örgütü PKK tarafından Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla hain bir saldırı düzenlenmiş ve olayda 10 kişi hayatını kaybetmiş 60’tan fazla kişide yaralanmıştı. Patlamanın birinci yılında olayın hemen ardından kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Patlamadan birkaç dakika sonra kaydedilen görüntülerde vatandaşların ve polislerin paniği dikkat çekti. Herkesin koşuşturduğu görüntülerde patlamanın ardından çıkan yangında dikkat çekti. Alev topuna dönen 3 aracın yandığı gözlenirken sağlık ekiplerinin olay yerinde yaralıları araması dikkat çekti. Olay yerine gelen çok sayıda vatandaş yakınlarını bulmaya çalışırken polisler kalabalığı uzaklaştırmaya çalışıyor. Yakınlarını arayan bazı vatandaşlar ise göz yaşlarına boğuluyor. Bu sırada kameraya takılan ve hurda yığınına dönen polis otoları ve bazı otomobillerin kullanılamaz hale geldiği gözleniyor. Görüntüler bayram günü yaşanan dehşeti bir kez daha gözler önüne serdi.
(İHA)