BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28

1 TL ye Tatil

Bu hafta sizlerle dikkatimi çeken gündem oluşturacak üzerine çok konuşulacak bir tatil kampanyasıyla ilgili ayrıntıları paylaşacağım.

01  Mart  2011 Saat 10.00'u Bekleyin...

Merhabalar…

Bu  hafta sizlerle dikkatimi çeken gündem oluşturacak üzerine çok konuşulacak bir tatil kampanyasıyla ilgili ayrıntıları paylaşacağım.

Türk turizminde seyahat kültürünün en önemli öğelerinden  biriside seyahat acenteleri şüphesiz. 2011 yaz sezonu için bir çok seyahat acentesi güçlü tur operatörleri  farklı tatil seçeneklerini tatilcilerin beğenisine sunuyor. Bu noktada da hangi tur operatörünü tercih etmeliyim, neden ve niçin tercih etmeliyim?  gibi soruların yanıtlarını arayan tatilciler yoğun bir araştırma içerisine girerken özellikle erken rezervasyonlar farklı indirimler farklı fiyatlar ve bu gibi araştırmaların neticesinde herkesin istediği doğru tatil tercihi ve güzel bir tatille ulaşmak.

Bir tatil ürününü satın alırken nelere dikkat etmeliyim derseniz öncelikle ürünü almış olduğunuz firmanın güvenilir olması, açık ve şeffaf olarak taahhüt ettiği fiyat ve hizmet kalitesinin arkasında durabilmesi önceliklidir. Dikkat edilmesi gerekenler ürününün sadece satana kadar değil, tatilden döndükten sonrasına kadar arkasında dura bilen her türlü istek, şikayet ve önerilerinizi büyük bir hassasiyetle dikkate alıp çözüm üretebilen bir acente olmalı.   Karşınızda size çözüm üretebilecek yetkili kişilere ulaşa biliyor musunuz? gibi bir çok ayrıntı bir sonraki tatiliniz için bile tercih sebebi olacaktır. İşte bu noktada tatillerin bir seferlik değil devamlı olduğunu memnuniyetin ve memnuniyetsizliğin en iyi reklam gücü olduğunu fark etmiş seyahat acenteleri mutlaka farklılıklarıyla ve sektördeki kalıcılıklarıyla tercih sebebi olacaktır.

Hızla büyüyen rekabet piyasasında turizm sektörü de canlı dinamikleriyle kıyasıya bir yarışın içinde. Daha kolay, en uygun fiyatı ödeyerek en iyi tatili yapabilmeyi kim istemez ki ? Gerçekten tatilcilere en profesyonel, en samimi, kitle turizmi yapmasına rağmen birebir hizmet verebilen acenteler dikkatleri çekecektir.

Yoğun iş temposu, şehir yaşamı derken balayından, sağlığa kadar birçok farklı amaçla tatil planı yapan siz değerli okuyucularımla dikkatimi çeken ve sizlerinde dikkatini çekeceğinden emin olduğum oldukça iddialı bir tatil kampanyasını paylaşmak istiyorum.

Türk Turizminde Dinamikler Değişiyor ve Ezberler Bozuluyor

Seyahat acentelerinin  web sayfalarıyla katalogları arasındaki karmaşalar, tatilcilerin doğru tercih yapmalarında ve istedikleri ürüne sahip olabilmelerinde yanlış kararlar almalarına sebep olabilir. Gelişen teknolojiyle birlikte internet üzerinden yapılan

rezervasyonlarda önem kazandı. İstediğiniz tatili hem zaman kazanarak hem de bir çok seçeneğe aynı anda ulaşarak tercih yapabilirsiniz.

Vals Tur’dan Hodri Meydan             

“Web sayfamızı mutlaka inceleyin 20. yılımızda indirimlere değil fiyatlara bakın erken rezervasyonda avantajı yakalayın” sloganıyla gelen Vals Tur kurmayları radikal kararlarla kişiye özel tatil fiyatını hesaplayan web sitesinden teknolojiye yatırım yapan kurumsal kimliğine varana kadar profesyonel kadromuza güveniyoruz  gerçek tatilci dostu kimliğimizle 2011 yaz sezonuna damgamızı vuracağız diyerek  1 TL ye tatil Kampanyasını da tatilcilerin beğenisine sunuyor.

Hadi Canım!!!

Vals Tur “İndirimlere değil, FİYATLARA BAKIN” sloganıyla tüm sektöre farklı bir bakış açısı getirerek, en doğru kararı verebilmeniz için; seçmesi kolay, fiyatları anlaşılır, satın alması hızlı tatil seçenekleri sunuyor. Otel Fiyatı, Vals Tur Fiyatı ve Kazancınız üçlemini şeffaf bir şekilde ifade ediyor. Güvenli ve konforlu ulaşım imkanı, şimdi al Haziranda öde ve Erken rezervasyon fırsatları seyahat sigortası ile güvence altında Vals Tur’un tatil yelpazesinin genel başlıkları. Ayrıca 20.yıl sevincini ve öncülük yaptığı tüm bu yeniliklerin heyecanını “ 1 LİRA‘YA TATİL“ kampanyasıyla tatilseverlerle paylaşıyor.

Ayrıntılar ve bu kampanyadan faydanlamak için  u tıklayın

 

Wow Dedirten tatil kampanyası

Şaka Değil Hepsi Gerçek

Böyle tatil kampanyası olmaz demeyin!

Işte Bu Kampanyayla 1 TL ye Tatil Yapabileceğiniz Birbirinden Farklı O Oteller

Titanic Deluxe Resort - Lara

Limak Limra Park – Kemer

Le Jardin Resort – Kemer

Club Phaselis – Kemer

Mirada Del Mar – Kemer

Kemer Reach – Kemer

Rosarium Hotel – Kemer

Asteria Elita – Side

Hotel Park Side – Side

Belkon Hotel – Belek

Delphin Deluxe Resort– Alanya

Mc Arancia – Alanya

Mc Mahberi – Alanya

Mc Serapsu – Alanya

Gold City Complex – Alanya

Happy Elegant – Alanya

Club Mermaid Village – Alanya

Sunset Beach Hotel – Alanya

Club Tess Hotel – Alanya

Grand Atilla – Alanya

BlueVelvet Hotel – Alanya

Aqua Park Hotel – Kaş

Crystal Green Bay – Bodrum

Club Blue Dreams – Bodrum

İsis Hotel & Spa – Bodrum

Latanya Bodrum Beach – Bodrum

Kadıkale Resort & Spa – Bodrum

Medis Hotel – Bodrum

Alta Park Gümbet – Bodrum

Alta Beach Hotel – Bodrum

Colosus Hotel – Bodrum

Bella Casa Suites – Bodrum

Cental Park Hotel – Çeşme

Grand Yazıcı Mares – Marmaris

Green Platan – Marmaris

Green Natura Resort – Marmaris

Seranad Hotel – Marmaris

Pink Palace – Fethiye

Hotel Nazar Garden – Fethiye

Pırlanta Hotel – Fethiye

Yel Holiday Resort – Fethiye

Tonoz Beach – Fethiye

Club Hotel Koç Sun – Fethiye

Club Hotel Antique – Marmaris

My Meriç Hotel – Marmaris

Therme Maris – Dalaman

Orion Hotel Didim – Didim

Akbulut Hotel & Spa – Kuşadası

Hizmet Sektörünün Kötüsü Olmaz

Kötüsü Olan Kepenklerini indirir !

2011 yaz sezonunun turizm sektöründeki tüm kurum ve kuruluşların umduklarını buldukları tatilcilerin hayallerindeki tatilleri sevdikleriyle paylaşabildikleri bir sezon olması dileğimle...

Bakalım bu sezon bizi daha ne süprizler bekliyor? Tur operatörlerinin ilginç ve tatilci dostu kampanyalarıyla da turizm sektörünü canlandırması ve renk katması sezonu hareketlendirecektir. Benim temennim ise size hediye edilen güzel bir tatil süprizinin olması

Tatil tadında kalın...