BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90
HABER /  GÜNCEL

1 Mayıs hava durumu İstanbul, İzmir, Ankara...

1 Mayıs Pazar günü hava nasıl olacak? En son 1 Mayıs hava durumu tahminlerini sizler için derledik. 1 Mayıs'ta İstanbul, İzmir Ankara başta olmak üzere hava durumu detayları...

Abone ol

1 Mayıs 2016 Pazar günü hava durumu tahminlerini sizler için derledik. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılmak isteyenler ve pazar gününü dışarıda geçirmek isteyenler 1 Mayıs hava durumunu merak ediyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Balıkesir başta olmak üzere Türkiye geneli 1 Mayıs hava durumu detayları internethaber.com'da.

1 Mayıs pazar günü yurdun büyük bir bölümünde hava güneşli ve mevsim normallerinde seyredecek. Yurdum batı kısımlarında güneşli va az bulutlu bir havanın hakim olacağı 1 Mayıs pazar gününde, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri'nde yağış görülecek. 1 Mayıs Pazar günü Doğu Anadolu'da ise bulutlu bir hava hakim olacak. 

1 Mayıs 2016 pazar hava durumu

1 MAYIS İSTANBUL HAVA DURUMU

1 Mayıs 2016 Pazar günü İstanbul hava durumu en son tahminleri şöyle:

İstanbul'da 1 Mayıs'ta hava az bulutlu ve açık olacak. İstanbul'da 1 Mayıs'ta tahmin edilen en düşük sıcaklık 12 en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak. İstanbul'da pazartesiden sonra gökgürültüsü sağanak yağışlar bekleniyor.

1 Mayıs İstanbul hava durumu

1 MAYIS ANKARA HAVA DURUMU

1 Mayıs pazar günü Ankara'da hava az bulutlu ve açık olacak. Ankara'da 1 Mayıs'ta beklenen en düşük hava sıcaklığı 8, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 derece olacak. Ankara'da pazartesi gününde bulutlanma artacak, salı gününden sonra ise başkenti gök gürültürü sağanak yağışlar bekliyor.

1 Mayıs ankara hava durumu

1 MAYIS İZMİR HAVA DURUMU

1 Mayıs'ta İzmir az bulutlu ve açık bir hava yaşayacak. 1 Mayıs Pazar günü İzmir'de beklenen en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 26 derece olacak. Pazartesi gününden itibaren İzmir yağışlı havanın etkisi altına girecek.

1 Mayıs İzmir hava durumu

1 MAYIS BURSA HAVA DURUMU

1 Mayıs'ta Bursa'da hava açık olacak. Bursa'da beklenen en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklıkise 23 derece olacak.