BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  EKONOMİ

1 hafta bedava mobil internet

Vodafone, tüm 3G aboneleri için 1 hafta boyunca bedava mobil internet hizmeti vereceğini duyurdu.

Abone ol

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, 3G 'ın 1. yaş gününe özel olarak, Vodafone 3G abonelerinin, herhangi bir koşul ya da şart gerektirmeyecek ve 4 Ağustos 2010 tarihine kadar sürecek hediyeden yararlanmaları için ''KUTLAMA'' yazıp 3636'ya SMS atmalarının yeterli olacağı belirtildi.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, konuya ilişkin açıklamasında, şunları ifade etti:

''3G'ye geçişimizden bu yana geride bıraktığımız bir yılda çok yol katettik. Toplam abone bazımızın yüzde 34'ü 3G'li oldu. Şebekemizde aylık data kullanımı 3G lansmanından itibaren 28 kat arttı. 3G teknolojisine ülkemizde yaşayan herkesin ulaşabilmesi ve faydalanabilmesi için geçtiğimiz günlerde başlattığımız 'herkese mobil internet' misyonumuz dahilinde tüm 3G kullanıcılarımıza ve bu hizmetimize yeni abone olmak isteyen tüketicilerimize hediye olarak 1 hafta boyunca mobil internet hizmetimiz Cepnet'i bedava hale getirdik.''

Türkiye'deki 3G kullanım rakamlarına da dikkati çeken Öğüt, ''1 yıl içerisinde 3G ile birlikte özellikle Ağrı, Hakkari, Siirt ve Bitlis gibi şehirlerimizde veri trafiğinin yaklaşık yüzde 6 bin civarında artmış olması çok ilginç ve memnuniyet verici. Mobil interneti bedava sunacağımız bir hafta süresinde hem var olan abonelerimize bize gösterdikleri ilgi için teşekkür etmeyi, hem de 3G servislerinden yararlanmak isteyen tüketicilere bu deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz'' dedi.