BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
HABER /  GÜNCEL

1 günlük bebeğe vahşi cinayet

Gayri meşru bir ilişki sonucu hamile kaldı. Ailesinden gizledi. Doğumdan hemen sonra bebeği vahşice öldürdü.

Abone ol

Denizlide dünyaya getirdiği kız bebeğinin ağzına tuvalet kağıdı ve kağıt peçete tıkayarak öldürdükten sonra apartmanın tuvalet boşluğuna attığı öne sürülen 32 yaşındaki Melek Taşdemir gözaltına alındı.

Olay dün saat 20.00 sıralarında Akkonak Mahallesi 1794 Sokak'taki 11 numaralı apartmanda meydana geldi. Apartmanın bodrum katında oturan 14 yaşındaki Emre Aydın, tuvaletin boşluğunda bebek cesedini gördü. 

Çeşitli yerel gazetelerde dönem dönem reklamcılık yapan, bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Taşdemir gözaltına alındı.

Taşdemir, hamile olduğunu birlikte yaşadığı anne ve babasının bile bilmediğini belirterek, “Bol giysiler, eşofman giydim. Dışarı pek çıkmadım. Daha önce bir özel hastanede çalıştığım ve doğumlara da girip çıktığım için bu konuda deneyimim vardı. Bebeği kendim doğurdum. Paniğe kapıldım. Bebeğin sesi duyulmasın diye ağzını kapatmaya çalıştım. Onu boğmadım. Korkudan tuvalet penceresinden dışarı attım. Çok üzgünüm” dedi.

Melek Taşdemir'in gayri meşru ilişkiye girdiği kişiyi de belirleyip, ifadesini alan polis adı açıklanmayan kişiyi kız bebeğin öldürülmesiyle ilgisi olmadığı gerekçesiyle serbest bıraktı. Taşdemir'in 11 yıl önce özel bir hastanede hizmetli olarak çalıştığı, doğumu burada öğrendiği belirlendi.
Diğer yandan apartmanda yaşayan aileler, Melek Taşdemir'in yaklaşık 6 aydan bu yana dışarıya çıkmadığını, hamile olduğunu bilmediğini söyledi.