BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  POLİTİKA

CHP'de Ahmet Davutoğlu sürprizi

CHP, reklamcısı Ali Taran'la yollarını ayırdıktan sonra reklamlarında daha ılımlı bir dil kullanmaya başladı. CHP'nin bayram reklamı dikkat çekti.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gelin bu bayram bir olalım” temalı bayram reklamında, CHP liderinin Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ayrı ayrı tokalaştığı görüntülere yer verilmesi dikkati çekti.

Kılıçdaroğlu; dün bazı gazetelere verdiği ve aynı gün televizyonlarda da dönmeye başlayan 35 saniyelik bayram Reklamında, “Bayramın en güzel yanı, bir araya gelmek değil mi?

NE ÖZLEDİK BİR ARADA OLMAYI

Ne kadar da özledik bir arada olmayı. Hep kavgalar, bağrışmalar... Herkes öfkeli, herkes kaygılı. Komşumuzun selamına, hoş sohbetine hasretiz. Ama ne deriz bilirsiniz.

1.20150925122315.jpg

GELİN BİR OLALIM

Dost bin ise azdır, düşman bir ise çoktur bize. Bütün komşularıma, hemşehrilerime, hepinize sesleniyorum: Gelin bu bayram bir olalım, bu bayramda birlik olalım. Türkiyemiz, evimiz; biz içinde birlikteyken daha bir güzel... İyi bayramlar” ifadelerini kullandı.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Reklam filminde CHP liderinin Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ayrı ayrı tokalaştığı görüntülere de yer verilmesi dikkati çekti. Bu hamlenin “birlik mesajı” olarak yorumlanması gerektiği, Kılıçdaroğlu’nun tüm siyasi parti liderleri ile konuşabilen bir lider olduğu mesajını içerdiği ifade ediliyor.

İşte CHP'nin gelin bu bayram bir olalım reklamı;